Rushly's Own'Z

Friday, 6 May 2011

Sky Online™ is my 2nd home ?

Sky Online ialah satu cyber cafe. Kat situ tak la banyak sangat game, tapi line kat situ ok je..
Kat SO ni aku slalu maen Fifa Online 2, Wolfteam, and RYL Neverwinter Wars. Syiok gilerz !
Arini aku ada latihan kawad kaki, esok dah pertandingan... Teruknya aku... Aku lepak kat Sky arini... HOHO
Erm, kat Sky ni aku dah jadi member, So boleh dikatakan hampir setiap hari aku pergi.. xD
Boleh tahan gak la kaki aku mengayuh basikal ke sini..
Yang syiok nye, kawan aku pown jadik member kat Sky..
Sronok maen ramai2 dgn kawan..
Dalam 24 hour, aku luangkan masa hampir 6/7 jam sehari.. 
Sebab tu la Sky Online™ dikatakan rumah kedua aku.. HAHA

Posted by Rushly

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...