Rushly's Own'Z

Wednesday, 30 November 2011

Welcome December !

Assalamualaikum,


So, kita dah berhijrah ke bulan December. Sy pun nak hijrah la jgak dari perangai bagainye.. But dr segi hati, i won't change my feeling on someone.. As korang taw, dia je la dlm aty sy.. Kalau korg tataw pon, ley baca kt old post.. :)


That all lah .. Welcome December !!
Hope this end of the year, everybody will be better than before. Atoyai

Monday, 14 November 2011

Hurm... *_*"

Assalamualaikum...
Rindu la at dia... Tp, dia ta rindu at itew... :(
Dia rindu at kwn itew.. :'(
Sedihnye... 


Da la, tu jew.. Rindu dia sangat2 !!!!!

Sunday, 13 November 2011

Gambar dia out with member dia..

Assalamualaikum,
Salam sejahtera,

Today post was about her..
Gambar dy jew..
Member dia tayah la...
Hurm..

Insan yang selama ni ku rindu.. ^^
:'(

Tuesday, 1 November 2011

Perlu ke ?

Assalamualaikum,


Perlu ke cakap semua salah kamu ?
Kite tak cakap semua salah kamu.
:)


Dah la tu.. Meyh kite pelox sikit.. Dah ye... Cayunk kamu !!
Tak perlu lakukan ni kalau kamu rasa malas nak layan kite dah... Kite taw pangai kamu..


Dah ek ? Hoho...


Salam Sayang,
RUSHLYA

Monday, 31 October 2011

Biarkan future aq terjejas, tp jgn smpi korang yg terjejas

My future terletak pada diri sendiri. Kalau aq yg ad masalah, korang jangan ikut. Future aq ada kaitan dengan Hati dan Perasaan, Pemikiran, dan Kejayaan.


Maybe kata2 diatas nmpk pelik, ape pelik future ada kaitan dgn H&P...
Tp, aq ase betul jugak.. Just becoz hati aq hancur, study aq pun hancur.. Salah aq sebab ta dgr ckp mother aq... Dia da pesan jgn bercinta.. Tp aq bercinta jugak... Dan aq rasa ni Cinta betul... not mcm aq dgn gurl laen..


Btw, aq harap korang ta jadik macam aq... Hanya sebab perempuan.. Aq jadik tunggang langgang.. LoL


Hence, don't involve with love at your teen age.. 


Broken by Lya

Wednesday, 26 October 2011

Cousin - Eiyra

Assalamualaikum,
  This time is all about my other cousin Eiyra, She's the same age as me. First time we met was at our grandmother house at Kampung Melayu Ipoh. That was a long year ago, maybe that time I'm still a silly kid.
Today, my family and I stay at her house. Maybe just for today.. I love to watch her. Its fun looking at what she's doing.. This morning, at 7/8 a.m I got to go to my uncle's house.. I'm freakin bored without her..
For your information, I fell in love with her. I've tell her the truth. I've express my feeling at her last year i think.. But she kept saying that a cousin can't be in love.. I want to be with her even just one month, one year, etc.. But not ONE DAY or ONE WEEK..
At least I can feel loving someone and loved by someone..

Now, I'm hearing her cute laugh.. Actually, I'm hearing Zana's and Eiyra's laugh.. But they didn't know that I've been hearing then for 2 hour and a half.. LoL, its funny. I know about them but they didn't know bout me..

Who cares anyway ? By the way, I miss my ex named Liyana.. When I think of Zana, I'll be thinking of my step-sister Liyana Farzana.. And when I think bout her, I'll be thinking bout my ex that have the same name as my sister.. :(
How could she leave me and be with my own BEST FRIEND..

At least she can tell me what's not right and I can make it right. But she just left me without telling me anything.. Its the painful thing of my life that i ever been..

Cousin - Syazwan

Assalamualaikum,
  Today's post was about my cousin. I'm teaching him to play Ninja Saga on Facebook.
-Bukan yang kechik tu.. Yang bosao tuh !-


Best with his family. Aq minat kakak dia nama Syaida Farzana.
Tp, malas la na citew... Cukup kowang taw sudah la..
By the way, aq suka dua2 kakak dia.. ^_^


K lah Salam !!

Friday, 7 October 2011

Rindu....

Dear diary,
  Harini sy dtemani mutiara2 jernih.. Merindukan si dia yang pergi meninggalkn sy.
Sy sentiasa memikirkannya. Tp dia ta pernah pon..
Sedih hati ni bila dperbodohkn mcm ni... Dtgglkn untuk bsama Bestfriend sy..
:'(

Monday, 3 October 2011

Mish You !!

I miss you so damn much la !!
Apew kamu buat skung ek ?? Rindunyew !!!
Na jumpe... Tp, taleyh.. Kat sekolah lak, always Busy Busy Busy..
Hurm... Bile la agaknye...
 

Cantik tak owg kesygan saia ? !
Ngee !! Comelnye !!
Geram !!

This one is taken ! Don't dare to fall with her !!

Bye Assalamualaikum


Marini Masya

My only lovely little sister forever n ever !!
Grr !!!
Know her by my ex and my other sister and my other sister and my friend and my ex and my friend..
Ngee !! 
Lalalove to see her picx
Lalalovelylittlersis


Friday, 30 September 2011

My post without any picx

Hye all,


So, my heart tell me that love is never been true in my life,
For this time, never know between Liyana, Aina, Husna or anyone else,
Who should i choose.


Just I hope i can be a perfect person for you.
I admit myself, I'm a little bit flirty..
But not mean I'm playing with loves and wanna break anybody heart..


For the girl that thinking I just playing with your feeling or else.
I'm sorry..
Maybe we shouldn't be met..


For now, its better I leave you guys alone so that I won't make you feel hurt


I'm just a bad person right ?
Sorry !!

Thursday, 29 September 2011

Tangisku kernamu

Assalamualaikum all.

Today is my worse day ever. I miss her so much, I still can't accept that she leave me.
Why should this relationship ended like this.
So much pain that I have to go through..
Hope that we can get back to our relationship that full of sweet memories.

This is my pic crying coz missing her..

I love this contact lens !

Friday, 23 September 2011

Hate the love cheater.

Assalamualaikum to all..


Dear readers, this is my first time of posting in English.






I bet you guys hate the love cheater.. The person that you trusted 100%, but he/she lied to you. Make many sweet promises, but the promises were a fake.
When the time you know it, I'm sure you guys feel like an idiot who trust your boy/girl 100%..


LoL, I can't believe that I've been cheated..


>.<


That's all for today, My heart full of pain, Don't know what to post now.


Assalamualaikum


The Caring Rushly

Thursday, 15 September 2011

Friday, 9 September 2011

Facebook

Assalamualaikum!!
Harini saia busan sgt.. Tadea idea na post .. So saia check fb saia.. Thx to all who add me and be my friend sincerely ..
Saia check fb sambil melukis.. Lebih kurang mcm ni...
Jeng jeng !! hahax...

Lagi satu activity wajib bila bukak fb... dengar lagu 
Cinta Muka Buku

Ok lah... tu saje untuk hari ni... Meow.....
Assalamualaikum !!

Thursday, 8 September 2011

Suka-Suki !

Assalamualaikum buat readers.. Dah seminggu saia tak update.. Mood raya lagi ni ! *excited !*
Ni nak post gmbr masa dlm kereta otw balik ke Ipoh n pada hari yang sama, pergi kenduri kawin ^_^
Handsomenya !! *bangga !*
Ni time otw balik... Haha, sempat lagi posing lam kereta
Nampak mcm keanak-anakan..

Kenduri KAHWIN !! gambar ni nampak macam remaja kan ?? Pengantinnya 3 dari kiri..
Lelakinye entah kemana.. ^_^
That's all for today guys..

See you again soon !

Assalamualaikum !


Wednesday, 31 August 2011

Rayaku 2011 Bsme keluarga di Shah Alam dan Johor

Assalamualaikum,
First of all, sy nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Selamat Menyambut Hari Merdeka ke-54 kpd semua rakyat Malaysia dan umat Islam.
Tahun nie korang raya kat manew ? Sy raya kat Shah Alam n Johor..
Kat sini seronok jugak la, dpt jumpe sedara yg gila2 dan best !
(Saudaraku yg asyik bersalaman)

Time ni kat Shah Alam.. Busy kutip duit raya dekat family ^_^
Alhamdulillah dpt 200+
Esok Insya-Allah sambung pasal Johor pulak...
JOHOR

Saturday, 13 August 2011

Persoalan

Assalamualaikum !

Haha, pejam celik pejam celik. Sedar2 dah 13 hari berpuasa.
Hurm.. Sepanjang Ramadhan ni. Byk peristiwa yg seronok.
Mcm terawikh dgn kawan, berbuka dgn family dll.
Tadi sy chat nan seseorg, dia tnye pasal posting sy June lalu.
Dia tnye, betul ke ape yg sy tulis ?
Sy ckp je tipu..
Kenapa dia tnye sy mcm tu ?

Ada maksud ape dia tnye mcm tu ?

Sy tanak ggu dia.. 
Sy minx maaf sgt sebb posting sy semua pendek2.
Ye la, sekarang ni dah dekat akhir tahun,
Tahun depan PMR.
Dah makin terasa bahang PMR tu.. Seram seiyh !

Thats all for today, Assalamualaikum


Sunday, 31 July 2011

Ramadhan kembali lagi

Assalamualaikum !
Yeah ! Ramadhan kembali lagi !
Alhamdulillah, diharapkan korang semua puasa penuh taw !
Bulan ramadhan ni, pahala berlipat ganda. Lakukanlah byk ibadah dan amalan2 yang baik
di bulan ramadhan ini..
^_^


Jangan lupa puasa penuh yea kawan-kawan ? !

Tu jea untuk arini...
Pening cari gambar nak buat header.. :P

Wednesday, 27 July 2011

Cermin Mata Patah

Hurm,
sedihnye... Cermin mata patah... 
Tak dpt tgk wayang dengan kawan sabtu nie...
Hurm !!!
Bila owg dah plan.. ada jea halangan..
Takpea la.. At least ada kwn ckp sy ni ok sikit x pki Spect..
:)
Love you la my friend !
Haha..
k lah.. smpi sinie jea... =="

Tuesday, 26 July 2011

Adik kesayangan !

Assalamualaikum

Kali ni citer pasal adik angkat lak..
Yang ni nama dia Zarith Sofia,
Dia ta suka sy panggil dia Sofia,
Tapi apakan daya? Saya suka pggl dia Sofia
Jadi dia tak melawan..
Sekarang kitorang makin rapat..
Dan ada misi untuk tolong dia.. :D
==================================


Sekarang ni pasal Dinie pulak..
Dia ni pon sama jea.. Tak suka pgglan sy..
Sy panggil dia Wani..
Cute kan ?
Ape pon... Sy syg dia mcm adik sy sendiri..
:)
Dah la.. smpi sini jea.. Nak off9 !
==================================
Assalamualaikum


The truth Rushly

Monday, 25 July 2011

Member -2M11-

Assalamualaikum

Haha.. 3 Orang mamat handsome nie,
Member sy dari 2010
Yang bawah tuh ta rapat sgt waktu tu
Tapi sekarang kitorg geng !
yeah !
Member sy ni kira ok la.. 
Tak jahat, tak baik..
Biasa2 jea...
Kadang2... Bila sy nasihat,
Sy pulak yg ditengking..
Kadang2 sy buat mcm tu kat dorg..
Memang best ada kawan macam dorg...
Syiox Gilez !

Orang ckp, Couple won't stand long,
But friend will stand as long we live..
:)
Ok lah...
Pale sudah pusing, Mau tido...

Tido nyenyak ye !
The Most Lovely

Sunday, 24 July 2011

Sakit tekak. Batok. Pening.

Assalamualaikum,
Dah bpe lama dah ni.. Asyik batok jea
Sakit tekak nie.. Haa... :'(
Sakit sangat...
Cakap pun ala-ala manja jea...
Hurm.... Takleyh nak nyanyi dah...
Uwaa !!

Dah la.. Tu jea...
Skung dah pening2...
Esok kea malam kea..
Saya update lagi... 

The Unwell Rushly

Wednesday, 13 July 2011

Good News 4 Me ! :P

Assalamualaikum !!
Hehe.. Harini, Dr ckp sy DISCHARGE from Hosp.
Akhirnya, no more HOSP !
Yang bestnye.. Harini tak gi sekolah pon..
Hoho.. So Syiok !
Ape2 pon.. Harap reader sehat sentiasa..
Jangan lak gi seksa diri cam sy.. 
Haha..
That's all for today.. 
Bye.. Assalamualaikum..

-~Liyana Binti Kamarul Arifin~- -~Muhammad Rushly Bin Roslen~-
Happiest Rushly

Picx Bawu Lya.. :P


Assalamualaikum !! 
Hehe.. Ni lah picture baru Lya..
Comel + Cantik + Gorgeous !!
Geram seh tengok mata ie..
Mata ie.. Pipi ie.. Bibir ie..
Haha... Btw, dia ni org yg paling sy syg..
SYG SGT2..
Hehe~~
K la.. Ni je tuk ptg ni... 

Assalamualaikum !!


-~ Liyana Binti Kamarul Arifin~- -~Muhammad Rushly Bin Roslen~-

Monday, 11 July 2011

Liyana ಥ_ಥ

Assalamualaikum !
Haa... Ni la dia Liyana kesayangan sy...
Comel tak ? Geram nengok ie... !
Kitorg kenal tahun ni..
Mula2 tak tahu pon dia ni adik member..
Tahu dia ni adik member masa duk kat bus-stop depan sekolah..
Pastu, sy pun cube la tnye abg die,
"Boleh tak aq(saya) jaga adik ko?"
Abg die ckp
"Tanye lah dia sendiri"

Haa... Sejak pada tu..
Sy pun mula rapat dengan Lya..
Makin hari makin sayang..
Sayang sangat2..

Hehe... cukup la sampai sini ek ?
Tamo cite lebih2...
Na taw cite add la saya at FB
‡click je nama atas ni ‡

Sekian mekasih,
Love you guys !

CiPiKaCiPiKi !!

True story by Rushly

Saturday, 9 July 2011

Me with the lovely one !

Assalamualaikum
Haa ! This is my cousing ! Nama dia Farisya.. Comel tak comel tak ?
Yang kulit Hitam Manis tu.. Sy lah ! Mwahaha
By the way, that day is my other cousin's bday..
So, i take advantage to take this picx while the party is on.
Haish...
Ape2 jea lah..
Isya ni very special to me..
Dia sorg jea cousin pompuan yg paling rapat..
Haa... tu jea untuk arini..
Assalamualaikum !

Truth from Rushly

Monday, 4 July 2011

Bila orang susah

Bila orang susah, sy cube buat ape je untuk bhgiakn diorg.
Kalau tak tk dpt nak hburkn, sy cuba untuk bersama2 mengharungi susah tu.
Bila sy susah, bukan selalu orang kesah... 
Tp takpe, diorang tetap kwn sy.
sy syg kawan2 sy !

Semoga korang dapat kawan yang hebat !:D

Entah...

Assalamualaikum


Dekat sekolah


Masa sampai sekolah : Sedih
Masa dekat dengan kawan : Senyuman tak ikhlas
Masa jauh dengan kawan : Termenung
Masa belajar : Tak fokus 100%
Masa Rehat : Usha orang
Masa balik : Sakit Hati


Dekat Rumah


Masa pagi : Muram/Happy/Ngantok
Masa makan pagi : Kenyang :D
Masa Petang : Komputer lah !
Masa Malam : Tidur dalam selimut Upin Ipin


Tu je .. Thx for reading ! Follow k ? :D

Sincerely From Rushly

Friday, 10 June 2011

Yamaha Electone EL-3

Welcome back...
Skung na citer psal keyboard yang pling jarang sy pegang...
Nie la die... 
Keyboard ni cousin punye... 
Skarang tgh train nak maen lagu Grenade..
Lagu tuh syiok buat sy btol2 nak blajar
Tp.. Takan 2/3 ari dah bleh complete lesson..
Urm ! Dah la cousin dok Shah Alam.. sy dok Ipoh..
Pergi pon cuti panjang je.. 
I wish i could buy it myself..
But we'll see.. 
kalau cukup duit nnt.... sy beli la... Thats all...
Yamaha Electone EL-3 nie sound dia 15 watt je kowt... I think so... 
Upper key dia ada 44 keys.. Lower 44 Keys.. pedal, 13 keys je..

The Hopeful Rushly

Budak Modern ?

Assalamualaikum semua....
Aish.... sejak kebelakangan sy stress je.... Tension2 gitu larh...
Akhirnye... sy dpt jugak tenangkan pikiran untuk update blog nie...
Sy terpikir la jgak... Budak2 zmn skarang bknnye ske kalau kte post bnda2 yg membosankn...
Maklumlah... bdak modern, pikiran pon modern... Tak mcm sy... modern tapi berpikiran
zaman 80/90 lagi.... Still JIWANG !

Hurm.... jiwang jiwang jiwang... Ramai dak pompuan skarang tak suke jiwang.. Kalau tak kerana jiwang... Nak buat ape lagi ntuk dptkan si dia ??
Yang paling penting... 60% drpd kaum wanita zaman skarang hanya pandang pada HARTA..
Bkn sy yang bt knyataan ni.. Tp dr org lain...
Lepas sekian lama sy pikir tentang tuh... Sy dpt kputusannye... Mmg btul byk yg pandang harta...
Malah... Kesopan santunan seorg wanita/gadis juga kian lesap.. Ada keayuan tetapi tiada kesopanan, buat ape ? ?

Sama juga pada pihak lelaki.. 60% memandang kepada kecantikan paras rupa, dan yg ehem2 tu.. (taw la bdak zmn skarang..) Sy mula menyedari semua ini selepas sy benar2 memahami kehidupan remaja.. Byk yang membuat perbuatan yg haram diluar sana tnpa pengetahuan ibu bapa..

Sekarang, siapa yang harus disalahkn ? Ibu bapa ? Guru ? Rakan ? Haa ! Yang harus dipersalahkan ialah diri sendiri.. Disini, semua hendaklah sedar... hanya 10% ibu bapa saja yang tidak menghiraukan anak2 mereka.. Tetapi... Sy yakin, diantara semua yg membaca... Ibu bapa anda pasti dr golongan 90% itu..
Sy sendiri sedar tentang ini kerana sy juga sedar, sy sama seperti budak2 diluar sana yg perangainye 20% tak dgr ckp ibu bapa..(1st time sy mengaku.. tapi dah berubh dah...)

Akhir sekali, sy ingin menasihatkan pada pembaca... Jika diri anda seorang yg Negative... Ubah la kepada Positive... Semoga hidup anda diberkati dan dirahmati oleh-Nya. Amin...

Sekian saja,
Assalamualaikum salam sejahtera..
Truth from Rushly

Monday, 6 June 2011

Gadis Misteri

Haa ! Harini na citer sal gadis misteri nie..
  1st time nampak dia kat sekolah.. Nama dia "Unknown".. Dia ni selalu buat orang khayal.. kadang2 sampai tersilap pandang.. Tapi.. Satu hari.. saya terserempak betul2 depan mata saya.. Gadis misteri ini tersenyum lalu menghilang..
   Selepas beberapa hari.. Bayangan si Gadis itu terus menghantui diri saya.. Kadang2 saya mimpi tentang dia.. Selang beberapa hari, saya diberitahu bahawa abang kepada si Gadis itu adalah teman sekolah saya.. Saya mencari abang untuk bertanya tentang Gadis itu..
   Malangnya tidak dapat saya bertemu dengan abang Gadis Misteri itu. Kerana abangnya sudah menjadi seorang yang sombong terhadap saya..
   Saya tidak tahu kenapa, sejak saya dihantui bayangan Gadis tu.. Semua kawan2 saya jarang melayan saya seperti selalu...

Anggaran Wajah Si Gadis Misteri

Friday, 3 June 2011

Tiap hari 12++ pagi

  1. Semua orang tido
  2. Kalau abg angkat on9, kacau dia...
  3. Kalau adik angkat on9, berkasih sayang dgndia..
  4. Dengar lagu
  5. Gi buat air kat blakang..
  6. Gigit wayar Earphone..
  7. Setiap 2 minit tengok handphone..
  8. Layan perasaan
  9. Cari kawan2 lama kat Facebook
  10. Menangis baca novel...
Tuh list tiap hari kol 12.00 ++ pagi...
Busan la.... Semua kawan tido awal ape kes ???

Thursday, 2 June 2011

Jumaat....

Harini hari jumaat.. Jumaat = Sembahyang Jumaat
 Busan la.. Selalunya hari Jumaat dan Sabtu merupakn hari yg pling sy ta ske..
Sebab2nye ialah..

  1. Panas
  2. Takde crite best
  3. Banyak pasal agama (Jumaat)
  4. Banyak crite ngarut (Sabtu)
Pastu time nak gi sembahyang, Panasnye.... Buat org letih....
Dah la.. Sampai sini je... Dah jam dah bila update pagi2

Nurul Jannah (2009 - 20--)

Tahun 2009 : Saya bersama Ibu kandung saya dan Ayah tiri saya. Adik Tiri 2 orang. Termasok saya 3 orang..
Tempat : Kg. Pengkalan Gate Lahat Timur
Peristiwa : 
  • Berkenalan dengan 3 orang gadis cute.. Nurul Jannah , Norazatul Azwa , dan Izzianti Syafiqah
  • Jatuh hati pada Azwa dan Izzianti
  • Bersama Azwa (walaupon tak lama)
Sekarang Azwa dan Izzianti saya jarang contact. Tinggal saya dengan Jannah !

Jannah :
  • Tak lupa pada kawan
  • Rapat dalam komunikasi walaupun tak dapat jumpe
  • Sentiasa buat saya senyum
  • Selalu teman saya kat Facebook
  • Jatuh hati kt Jannah.( dh lama dh ske.. but mlas na kasi tw. dia ad bf dh.. ap sy ksh.. yg p'tng sy ttp sygkn dia..)
Dah lama tak bersua muka... Rindu Jannah ! ! Tengok gmbr pun boleh la...


Monday, 30 May 2011

Gi Shah Alam kew ?

Sabtu nie family kata na gi Shah Alam. Ye ke? Na duk Ipoh, nak main komputer 24 hour... :(
Gi Shah Alam jumpe Annoying Cousin buat ape ? Menci ! Terutama cousin perempuan..
Gedik na mampuih !
Yang cousin kecik(10+ tahun) pulak tak reti na hormat orang tua
Abislah kalau pegi Shah Alam

Friday, 27 May 2011

Busannya

Arinie... aie busan sangat... da tataw na post ape.. Korang kalau nashare any idea.. share la... Boring ar..
Dah la bab2 menulis nie Aie ta pandai... Bila tgk blog, bukan ramai follow pown ! lagi la busan... Anyway, thx pada blogwalker yang follow k? Any idea sila post comment taw !

Thursday, 26 May 2011

Seks


Hubungan seks didefinisikan sebagai persenyawaanpersetubuhan, "bersatu", hubungan kelamin atau jimak adalah satu aktiviti merangsangkan deria sentuhan kulit secara keseluruhan sehingga memasukkan alat zakar (lelaki) ke dalam lubang faraj (wanita) atau mana-mana liang individu lain secara geselan berulang dengan niat ingin mengeluarkan air mani (lelaki atau wanita) sedikit atau seluruhnya.
Rangsangan ini adalah naluri semulajadi (nature) semua makhluk hidup untuk menyambung generasi seterusnya agar baka tidak terpupus.
Hubungan ini selalu dikaitkan dengan perasaan cinta atau nafsu syahwat yang memuncak di kedua belah pihak. Hubungan seks biasanya bermula dengan kucupan, belaian atau sentuhan bahagian kulit lembut, menggosok atau menggesel dan memasukkan alat zakar ke dalam liang faraj (wanita) secara berulang dan disudahi dengan kekejangan/inzal (puncak syahwat) secara berperingkat dalam beberapa detik. Terdapat banyak teknik hubungan seks telah direkodkan (sila lihat Kamasutra).
Pancutan cecair putih pekat (sperma) dan campuran air mani yang berlaku dan mulai mencair. Proses hubungan seks berlangsung dalam tempoh kurang 5 minit sehingga melebihi 2 jam. Kebiasaannya proses ini akan berulang-ulang apabila kembali terangsang.
Sebelum melakukan hubungan seks, individu tersebut akan berasa panas, fikiran menjadi agresif, deria kulit menjadi peka, alat zakar (lelaki) menjadi panjang, tegang dan mengeras. Faraj wanita akan berdenyut-denyut, lembapan meningkat dan mengeluarkan cecair putih dan licin beralkali. Kedua alat ini mulai berasa gatal dan kemerah-merahan.
Gelombang aura merah dari kedudukan pusat membesar sehingga ke bahagian otak. Mendorong fikiran untuk melepaskan keinginan melakukan hubungan seks dengan lebih radikal seperti menjilat atau mengisap kemaluan dan sebagainya.
Setelah melakukan hubungan seks, kedua-dua individu yang merasai kenikmatan dan kepuasan akan berasa tenang, santai dan letih. Aura biru akan mulai menguasai badan individu dan aura merah kembali ke kedudukan pusat.
Kesan hubungan ini kepada wanita boleh mengakibatkan kehamilan berlaku jika tiada langkah pencegahan diambil. Wanita hamil selama 40 minggu akan melahirkan bayi hasil dari gabungan dua benih (sperma dan ovum) dalam satu nukleus. Wanita ini menjadi ibu kepada bayi tersebut.

Cinta ?


Cinta merupakan satu ukuran asas pengalaman manusia yang memberikan antaranya, perasaan kasih sayangtarikan, asaskemesraan dan keserasian antara perorangan, rela berkorban untuk orang lain, perasaan tertarik dan hubungan kepada alam, benda hidup ataupun makhluk lain. Ia dapat ditunjukkan melalui perasaanemosikelakuanpemikiranpersepsi dan sikap. Ia mempengaruhi, mendasari dan menetukan pola utama hubungan antara perorangan dan pengenalan diri.
Beberapa bahasa, termasuk bahasa Melayu apabila dibandingkan dengan beberapa bahasa mutakhir di Eropah, terlihat lebih banyak kosa katanya dalam mengungkapkan konsep ini. Antaranya ialah kasih, sayang, rindu, dan berahi.
Cinta jarak jauh merupakan situasi di mana sepasang kekasih berjauhan di antara satu sama lain.Manusia sering menginginkan cinta. Dalam cinta ada suatu ketulusan perasaan yang membuatkan manusia yang merasainya gembira, sedih, rasa keyakinan, rasa dimiliki, dan sebagainya. Dalam cinta biasanya tersimpan seribu macam perasaan yang amat sukar digambarkan. bermula dengan rasa suka, hati berdetak, mulut tersenyum tanpa bicara, muka bertambah seri, dan akhirnya cinta itu menjadi milik kita. Amat mudah untuk melafazkan cinta, tetapi amat mudah juga melupakan cinta. Cinta yang sejati lahir dari hati yang tulus.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...