Rushly's Own'Z

Sunday, 31 July 2011

Ramadhan kembali lagi

Assalamualaikum !
Yeah ! Ramadhan kembali lagi !
Alhamdulillah, diharapkan korang semua puasa penuh taw !
Bulan ramadhan ni, pahala berlipat ganda. Lakukanlah byk ibadah dan amalan2 yang baik
di bulan ramadhan ini..
^_^


Jangan lupa puasa penuh yea kawan-kawan ? !

Tu jea untuk arini...
Pening cari gambar nak buat header.. :P

Wednesday, 27 July 2011

Cermin Mata Patah

Hurm,
sedihnye... Cermin mata patah... 
Tak dpt tgk wayang dengan kawan sabtu nie...
Hurm !!!
Bila owg dah plan.. ada jea halangan..
Takpea la.. At least ada kwn ckp sy ni ok sikit x pki Spect..
:)
Love you la my friend !
Haha..
k lah.. smpi sinie jea... =="

Tuesday, 26 July 2011

Adik kesayangan !

Assalamualaikum

Kali ni citer pasal adik angkat lak..
Yang ni nama dia Zarith Sofia,
Dia ta suka sy panggil dia Sofia,
Tapi apakan daya? Saya suka pggl dia Sofia
Jadi dia tak melawan..
Sekarang kitorang makin rapat..
Dan ada misi untuk tolong dia.. :D
==================================


Sekarang ni pasal Dinie pulak..
Dia ni pon sama jea.. Tak suka pgglan sy..
Sy panggil dia Wani..
Cute kan ?
Ape pon... Sy syg dia mcm adik sy sendiri..
:)
Dah la.. smpi sini jea.. Nak off9 !
==================================
Assalamualaikum


The truth Rushly

Monday, 25 July 2011

Member -2M11-

Assalamualaikum

Haha.. 3 Orang mamat handsome nie,
Member sy dari 2010
Yang bawah tuh ta rapat sgt waktu tu
Tapi sekarang kitorg geng !
yeah !
Member sy ni kira ok la.. 
Tak jahat, tak baik..
Biasa2 jea...
Kadang2... Bila sy nasihat,
Sy pulak yg ditengking..
Kadang2 sy buat mcm tu kat dorg..
Memang best ada kawan macam dorg...
Syiox Gilez !

Orang ckp, Couple won't stand long,
But friend will stand as long we live..
:)
Ok lah...
Pale sudah pusing, Mau tido...

Tido nyenyak ye !
The Most Lovely

Sunday, 24 July 2011

Sakit tekak. Batok. Pening.

Assalamualaikum,
Dah bpe lama dah ni.. Asyik batok jea
Sakit tekak nie.. Haa... :'(
Sakit sangat...
Cakap pun ala-ala manja jea...
Hurm.... Takleyh nak nyanyi dah...
Uwaa !!

Dah la.. Tu jea...
Skung dah pening2...
Esok kea malam kea..
Saya update lagi... 

The Unwell Rushly

Wednesday, 13 July 2011

Good News 4 Me ! :P

Assalamualaikum !!
Hehe.. Harini, Dr ckp sy DISCHARGE from Hosp.
Akhirnya, no more HOSP !
Yang bestnye.. Harini tak gi sekolah pon..
Hoho.. So Syiok !
Ape2 pon.. Harap reader sehat sentiasa..
Jangan lak gi seksa diri cam sy.. 
Haha..
That's all for today.. 
Bye.. Assalamualaikum..

-~Liyana Binti Kamarul Arifin~- -~Muhammad Rushly Bin Roslen~-
Happiest Rushly

Picx Bawu Lya.. :P


Assalamualaikum !! 
Hehe.. Ni lah picture baru Lya..
Comel + Cantik + Gorgeous !!
Geram seh tengok mata ie..
Mata ie.. Pipi ie.. Bibir ie..
Haha... Btw, dia ni org yg paling sy syg..
SYG SGT2..
Hehe~~
K la.. Ni je tuk ptg ni... 

Assalamualaikum !!


-~ Liyana Binti Kamarul Arifin~- -~Muhammad Rushly Bin Roslen~-

Monday, 11 July 2011

Liyana ಥ_ಥ

Assalamualaikum !
Haa... Ni la dia Liyana kesayangan sy...
Comel tak ? Geram nengok ie... !
Kitorg kenal tahun ni..
Mula2 tak tahu pon dia ni adik member..
Tahu dia ni adik member masa duk kat bus-stop depan sekolah..
Pastu, sy pun cube la tnye abg die,
"Boleh tak aq(saya) jaga adik ko?"
Abg die ckp
"Tanye lah dia sendiri"

Haa... Sejak pada tu..
Sy pun mula rapat dengan Lya..
Makin hari makin sayang..
Sayang sangat2..

Hehe... cukup la sampai sini ek ?
Tamo cite lebih2...
Na taw cite add la saya at FB
‡click je nama atas ni ‡

Sekian mekasih,
Love you guys !

CiPiKaCiPiKi !!

True story by Rushly

Saturday, 9 July 2011

Me with the lovely one !

Assalamualaikum
Haa ! This is my cousing ! Nama dia Farisya.. Comel tak comel tak ?
Yang kulit Hitam Manis tu.. Sy lah ! Mwahaha
By the way, that day is my other cousin's bday..
So, i take advantage to take this picx while the party is on.
Haish...
Ape2 jea lah..
Isya ni very special to me..
Dia sorg jea cousin pompuan yg paling rapat..
Haa... tu jea untuk arini..
Assalamualaikum !

Truth from Rushly

Monday, 4 July 2011

Bila orang susah

Bila orang susah, sy cube buat ape je untuk bhgiakn diorg.
Kalau tak tk dpt nak hburkn, sy cuba untuk bersama2 mengharungi susah tu.
Bila sy susah, bukan selalu orang kesah... 
Tp takpe, diorang tetap kwn sy.
sy syg kawan2 sy !

Semoga korang dapat kawan yang hebat !:D

Entah...

Assalamualaikum


Dekat sekolah


Masa sampai sekolah : Sedih
Masa dekat dengan kawan : Senyuman tak ikhlas
Masa jauh dengan kawan : Termenung
Masa belajar : Tak fokus 100%
Masa Rehat : Usha orang
Masa balik : Sakit Hati


Dekat Rumah


Masa pagi : Muram/Happy/Ngantok
Masa makan pagi : Kenyang :D
Masa Petang : Komputer lah !
Masa Malam : Tidur dalam selimut Upin Ipin


Tu je .. Thx for reading ! Follow k ? :D

Sincerely From Rushly

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...