Rushly's Own'Z

Saturday, 30 April 2011

Dah lama cari, baru jumpe dia !

Alhamdulillah,
sekali lagi dapat aku tekan keyboard ni untuk blog aku..
Kali ni aku nak citer pasal sorang gurl ni,
Tahun 2009 yang lalu, aku tinggal seTaman dengan dia.
Aku and dia da couple waktu tuh.... Aku selalu call dia..
Hurm.... lepas tuh.... aku pindah ke Taman Rapat Setia.... ikot bapak aku...
Aku tak dpt contact dia pas tu.... 
Aku rindu dia!

Tapi... baru seminggu lalu, aku search nama dia... aku jumpa dia...
Alhamdulillah orang yang aku add kat Facebook tuh betul dia...
Argh! Rindu gila dekat dia... Harap aku dapat jumpa dia satu hari nanti... 
Amin!

Memory From Rushly

1 comment:

  1. amin....semoga ape yang dihajatkan tercapai...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...